Børnetøj til tvillinger

Da vi blev bedsteforældre til tvillingerne Ida og Ole, var vi naturligvis lykkelige og da de blev født en måned før tiden, måtte vi skynde os med at få købt barselsgaver til dem. Jeg vidste, at moderen ønskede en flyverdragt til dem, for de blev født i december, og på et eller andet tidspunkt under hendes graviditet havde jeg lovet, at vi ville give tvillingerne en flyverdragt hver i barselsgave.

Men tidspunktet for fødslen passede ikke helt ind i vores arbejdsopgaver, min mand var begravet i arbejde og overarbejde, og jeg var på kursus i den anden del af landet, så da jeg fik den glædelige meddelelse om, at vores datter havde født to raske og friske børn, blev jeg enig med mig selv om, at jeg blev nødt til at være kreativ i forhold til at få købt de to flyverdragter. Derfor kiggede jeg på internettet om aftenen, hvor jeg søgte efter børnetøj, og måske burde jeg have søgt efter babytøj, for der var utrolig mange links til netbutikker og andre, som solgte børnetøj. Men da jeg ikke er helt uvant med at bevæge mig rundt på nettet, fandt jeg en netbutik med lækkert tøj til børn, herunder babytøj.

At finde en flyverdragt til den nyfødte pige var meget nemt, måske fordi vores egne børn er piger. Det var lidt mere besværligt at finde en passende og smart flyverdragt i linket til drengetøj, men det lykkedes, og jeg fik bestilt tøjet leveret til vores datter og svigersøns adresse.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: