God investering af efterlønnen

Da mange danskere i april måned opsagde deres efterlønsordning for i stedet at få pengene udbetalt skattefrit, har det været et stående spørgsmål hvor pengene investeres bedst. Der er mange muligheder, men grøn energi giver et overraskende godt afkast.

Dem der har opsagt deres efterlønsordning, får i gennemsnit lidt over 50.000 kroner udbetalt. Hvis to i samme husstand får det, står der pludselig over 100.000 kroner på bankkontoen. Det vil være ærgerligt ikke at investere de penge i noget, der på sigt kan spare dig penge.

For rigtig mange boligejere vil det være fordelagtigt at se nærmere på deres energiregnskab. Ting som nye ruder eller efterisoleringer kan være en fornuftig måde, at investere sine penge på. Men der hvor det største afkast er at finde, er i solceller. Solceller har været igennem en rivende udvikling de sidste år, og det har gjort det til en økonomisk god investering i dag. På solceller-info.dk kan du finde de bedste solceller til den bedste pris.

Efterhånden kan man købe rigtige gode solcelleanlæg for ca. 110.000 kroner. Prisen er altså faldet væsentligt i forhold til tidligere, hvilket gør at det giver et pænt økonomisk afkast allerede det første år. Man kan faktisk forvente at solceller kan spare ens elregning for ca. 10.000 kroner efter skat hvert år. Det gør det til en rigtig god måde at investere sine efterlønspenge, uden at der er risici, da der er meget få betingelser der skal opfyldes.

Det man skal være opmærksom på, for at give de optimale betingelser for solcellerne, er at de kan placeres sydvendt, så de får mest mulig sollys i løbet af dagen. De skal samtidig placeres med en hældning på mellem 30-45 grader. En investering i solceller vil give afkast år efter år.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: