Gør arbejdet effektivt

Når man arbejder ude i haven, eller er lidt handy indendørs, så kræver det i langt de fleste tilfælde gode arbejdshandsker.

Uden dem kommer man hurtigt til at få en masse små sår og rifter, man bliver meget beskidt og nogle opgaver kan være meget belastende for hånden og ledet i længden. Der findes mange forskellige slags arbejdshandsker alt efter hvad man har behov for og hvor meget man er villig til at betale.

De fleste vælger at gå ned i byggemarkedet eller det store indkøbscenter og købe en pakke med en masse almindelige arbejdshandsker. Disse ser man alle steder med deres hvide stof og blå knopper inde i håndfladen.

De bliver brugt både på byggepladser, på lagerarbejde, til almindelig havearbejde og endda til brug som vanter.

Så kan man gå mere op i kvalitet og finde et par handsker med det almindelige polyesterstrik, men med latex i håndfladen og på fingerspidserne, der gør det muligt at få lidt mere fingerfærdighed i sit arbejde.

Sagt på en anden måde, at de ikke føles så kluntede at have på, når man for eksempel skal binde en knude på en snor. Endelig kan man gå helt op i de høje prisklasser, og kigge på en Trumf handske super 5555.

Denne handske er set på nettet til 136 kroner, men for de penge får du til gengæld også en tætvævet vandafvisende stofhandske, der har ekstra forstærkning ved neglene og knoerne og som har rigtig god slidstyrke og pasform.

Hvad du har brug for afhænger af dit arbejde, hvor hvis du kun skal ud og arbejde i haven, næppe behøver de dyre handsker, men kan nøjes med en pakke med billige knophandsker.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: