Gør dit vindue flot

Søger du efter nogle gode gardiner til enten stuen, soveværelset eller børneværelset, så er det muligt at få en masse forskellige muligheder og så endda til en lav pris. Før du går ud og leder skal du først have målt dine vinduer, så du ved lige præcis hvilken størrelse du skal gå efter. Er du heldig så har du nogle vinduer der passer til alle de standardmål du kan finde i butikkerne, mens du skal have specialsyet nogle, hvis dit vindue ikke lige passer.

Et godt sted at kigge efter færdigsyede gardiner er helt sikkert giganten JYSK, som altid har et stort udvalg indenfor gardiner. Moden lige nu er de ensfarvede modeller, men det er også muligt at få nogle i flotte mønstre og farver. Priserne er bestemt til at betale, og for eksempel hvis du kan lide et lidt romantisk look, så kan du få nogle gardiner til kun 79 kroner stykket her.

Er det soveværelset du skal have mørklagt, så vil et rullegardin med indbygget mørklægning være meget fordelagtigt når man skal sove på de lyse sommeraftener, men udover det så vil du også gerne have nogle færdigsyede gardiner til pynt også. Disse kan så bruges til at dæmpe lyset, eller for lige hurtigt at skærme af når man skal skifte tøj. Endnu en gang har JYSK et kæmpe udvalg, men også nettet er et godt sted at lede efter gardiner der passer lige til dig.

På nettet har du også den fordel at du meget hurtigt kan finde det billigste og det bedste, hvor det kan være svært at køre rundt imellem de store sengetøjslagre. Til børneværelset er IKEA også en god ide at kigge hvis du bor i nærheden, da der her er et utal af sjove mønstre på gardinerne.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: