Hold børn og dyr i indkørslen

Når man gerne vil sætte et specielt præg på ens hus og ens grund, kan det ofte være “tilbehøret” der gør den helt store forskel. En af disse er helt sikkert at få en låge til indkørslen, så du kan give huset præget af mere luksus og eksklusivitet. Du kan købe låge til indkørsel i mange forskellige størrelser, udformninger og materialer, så udvalget er stort, og hvilken en du skal vælge, kommer helt an på de indtryk du gerne vil give og hvad lågens formål skal være.

For hvis man tænker på hvad lågen i sin egentlige betydning er, så er det at give adgang til de rigtige og holde de forkerte ud. Derfor kan man også stadig få flotte låger der er høje og med pikke øverst, så uvedkommende gæster ikke kan komme ind. Dette giver en større tryghed, hvis du har børn hjemme.
Lågen kan også have den omvendte virkning, nemlig at holde noget ind, hvilket igen kan holde børnene i indkørslen og lege eller hunden, så man ikke skal rende ud efter den, hvis der er trafik ude foran.

Man får de fleste låger i metal støbt ind i to mursøjler, men det er også muligt at finde en låge til indkørsel i træ. Det giver et mere romantisk udseende og virker især godt når du bor ude på landet. Vælger du alligevel metallågen, så husk at finde en i varmeforsinket stål, så lågen kan holde til at være ude i hele vinteren, uden at du skal tænke over vedligeholdelse. Du kan blandt andet finde en lækker en til 27.350 kroner hos Balkon.dk, som er penge der nemt kan komme ind igen når du skal sælge huset igen.

{ 1 comment… read it below or add one }

Christian maj 9, 2012 kl. 09:27

Det lyder som en rigtig fin ide at få en låge foran sit hus, specielt når man som os har en noget livliv hund. Vi bor godt nok ude på landet, men vi har mange biler om morgenen og om eftermiddagen der drøner forbi høj hastighed.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: