Sæt et træhegn op nemt og hurtigt

Der findes rigtig mange grunde til at sætte et hegn op i haven denne sommer – du får nemlig både mere privatliv og du kan også få læ, så du kan ligge og tage sol uden at blive blæst helt igennem i den danske sommer. Sådan et hegn kan består af mange forskellige materialer og se ud på forskellige måder. Den mest typiske er selvfølgelig et træhegn med nogle stolper og bjælker på tværs.

En anden meget benyttet måde er at flette pile, så man får sig et smukt hegn, hvor vinden også meget nemmere kan sive igennem. Du kan også vælge at plante et naturligt hegn i den forstand du har en busk, som vinden naturligt siver igennem, men dette tager selvfølgelig også lidt tid.

Den klassiske løsning

Vælger du den klassiske løsning, så skal du selvfølgelig ud og have købt de rigtige brædder og stolper ind. Dette kan de hjælpe dig med i byggecentret, hvor du nogle steder også kan få færdige sæt og så bare køber det antal kvadratmeter du gerne vil have. Her vil de også kunne hjælpe dig med gode råd om, hvor langt ned du skal grave stolperne ned og så videre.

En af de ting du skal tænke over når dit hegn så er oppe og stå og ser flot ud, er at holde det flot med beskyttelse. Træbeskyttelse er dog en helt verden for sig selv, så derfor bør du læse videre på dette hos nogle der har styr på det. Her er jeg kommet forbi husplushave.dk, der hjælper en godt på vej. Endelig er det bare med at nyde dit nye hegn og bare lade vind og sommer komme an – du har nemlig perfekt læ.

{ 1 comment… read it below or add one }

Christian november 25, 2012 kl. 18:22

I min store have der benytter jeg mange steder også træhegn. Det er både lavet af nødder, slåen, pil og andet. Det er super lækkert når jeg skal ud og plukke til mine snapse i løbet af året. Så er alle planterne organiseret i hegn :)

Leave a Comment

Previous post:

Next post: