Snydt – aldrig igen

Du er sgu da ikke for smart, hva? Det var sådan set den melding, min gamle sidemand og ven gennem adskillige år gav mig, da vi for et par år siden sad og beundrede min nyerhvervelse – en bærbar computer af sidste nye model og med alt, hvad der kan bimle og bamle. Ikke at der var noget galt med selve computeren – men han var helt rystet over prisen, jeg havde betalt for denne bærbare kraftcentral.

Faktisk blev jeg et kort øjeblik lidt fornærmet over hans udmelding, men han var og er jo min nære ven, så jeg lod det fare og spurgte i stedet, hvorfor han nu mente, at jeg havde betalt for meget for den? Jeg havde jo købt den hos en computerforhandler nede i byen, som jeg har brugt i årevis.

Han grinede bare af mig og spurgte, om jeg overhovedet havde tjekket prisen på Pricerunner, før jeg købte den. Jeg måtte jo så indrømme, at det havde jeg ikke, da jeg ikke havde nogen anelse om, hvad det der Pricerunner var for en ting. Han gloede på mig, som var jeg faldet ned fra månen – og så svingede han min bærbar rundt, tævede lidt på tastaturet og viste mig så denne side:

Bærbar hos Pricerunner Sammenligning af priser på bærbar computer

OK – så var jeg vist alligevel blevet snydt lidt… Det viste sig, at jeg kunne have sparet næsten 1.500 kroner på min bærbar, hvis jeg havde kendt til Pricerunner og deres i øvrigt helt eminente og gratis tjeneste, hvor man kan sammenligne priser.

I dag bruger jeg Pricerunner stort set altid, når jeg skal købe noget på nettet. Og tro mig: Jeg sparer mange penge på det. Lad mig give dig et enkelt eksempel:

Tablet til min datter

I sidste måned skulle jeg finde en tablet til min datter til hendes fødselsdag, og det gjorde jeg selvfølgelig på Pricerunner: http://www.pricerunner.dk/cl/224/Tablets

Der var 1.324 kroner i forskel på den billigste og den dyreste forhandler, og faktisk var den billigste forhandler på Pricerunner over 1.100 kroner billigere end min nu tidligere lokale computerforretning.

Tænk engang over, hvor mange der bare betaler alt for meget for tingene, fordi de ikke kender til de smarte muligheder på nettet med Pricerunner.dk

 

Leave a Comment

Previous post: