Terrassen er stedet

Vores revisionsfirma har lige fået nyt domicil. Vi er flyttet ind i nogle meget lækre lokaler på første sal i en tidligere patriciervilla, og vi har en formidabel udsigt fra vinduerne ud over den sø, der deler vores by i to dele.

Og så hører der en yderligere lækkerbisken med, for på taget af en sidebygning til den oprindelige villa hører der en pænt stor tagterrasse med til vores lejemål. Også fra den er der udsigt ud over søen.

Vores indehavere har udstyret terrassen med dejlige møbler, så vi kan sidde og spise vores frokost der, når vejret er til det. Og nu er det så besluttet, at vi skal holde en firmafest her i sommer, hvor vi i høj grad skal bruge terrassen, hvis bare vejret arter sig.

Jeg har fået til opgave at indkøbe det, der er nødvendigt, når terrassen skal danne ramme om festen. Derfor har jeg sørget for noget udendørs belysning, der kan tages ned igen og gemmes væk til andre lejligheder. Jeg har også efter aftale med indehaverne investeret i en stor Weber kul grill, så der kan steges gode bøffer og pølser til festen. Vi skal selvfølgelig også have et fadølsanlæg, men det lejer vi bare til den tid.

Men jeg har indkøbt parasoller til bordene, for dem kan der også være brug for om dagen, og til hvert bord har jeg indkøbt en terrassevarmer i miniformat, så vi til festerne har mulighed for at sidde ude meget længere tid. Nu glæder vi os bare til festen.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: