Tom endte i Aalborg

Min gode ven fra gymnasietiden, Tom, blev for nogle år siden færdig med sin juridiske uddannelse, og han satsede på en karriere i retsvæsenet, fordi han altid har set sig selv som dommer. Men det er gået lidt anderledes, end han selv havde forventet. Ganske vist fik han en stilling som dommerfuldmægtig, men han fandt selv ud af, at virkeligheden ikke stod mål med hans forventninger. Kort sagt: Han kedede sig.

Derfor valgte han sidste år at sadle om, og i dag har han nedsat sig som advokat i Aalborg, hvor han har købt sig ind som partner i et større advokatfirma.

Da jeg forleden dag var sammen med ham og hans kone, kunne jeg tydeligt mærke, at han var en langt mere tilfreds mand end tidligere. Han nød sit arbejde, hvor han primært fungerer som erhvervsadvokat. Han fortalte, at han nu havde fundet ud af, at erhvervsjuraen helt klart er det område, hvor han føler sig mest hjemme.

Det er ikke mindst situationen omkring et ejerskifte – læs om det her –  i et firma, der er en spændende sag for Tom. I advokatfirmaet har man også bemærket, at Tom føler sig på hjemmebane på det område, så når der kommer en henvendelse om den slags til firmaet, bliver det i stadig stigende grad Tom, der påtager sig opgaven.

Jeg kunne ikke lade være med at glæde mig over at konstatere, hvor godt Tom er faldet til rette i sit arbejde i Aalborg. Nu er Toms kone blevet gravid, så nu bliver de nok i Aalborg.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: